Over Ons

Art Gallery Voûte

Art Gallery Voûte opende haar deuren in 1994 in Rotterdam. Sinds 2001 bevindt de galerie zich in het historische centrum van Schiedam, dicht bij het Stedelijk Museum Schiedam en andere musea. De galerie wordt gerund door Edwin en Annemarie Voûte.

Bekijk de reguliere collectie van Art Gallery Voûte

De Collectie

De collectie hedendaagse kunst van de galerie bestaat uit schilderijen, sculpturen, fotografie en glaskunst en is gespecialiseerd in bronzen beelden van hoge kwaliteit. Het beleid van de galerie is onafhankelijk (soms tegendraads), ambitieus, innovatief en internationaal. De stijl van de galerie is eclectisch te noemen. Er wordt bewust gekozen voor een samensmelting van kunststromingen. Er worden hoge eisen en een strikt beleid gehanteerd met betrekking tot de kunst die in de collectie wordt aangeboden. De kunstwerken moeten zoveel mogelijk vernieuwend, kleurrijk, levendig en uitdagend zijn.

Art Gallery Voute Schiedam

Kunstenaars en Tentoonstellingen

De galerie vertegenwoordigt momenteel zo’n 25 kunstenaars, uit binnen- en buitenland en variërend van opkomend talent tot gerenommeerde kunstenaars. Enkele kunstenaars zijn Diet WiegmanJoop Polder, Walter van Oel en Anthon Hoornweg

Een aantal keren per jaar organiseert de kunstgalerie een groepstentoonstelling en wordt werk getoond op kunstbeurzen. Art Gallery Voûte heeft een internationaal netwerk van samenwerking met galeries van over de hele wereld.

De galerie organiseert zelf de ‘Holland Art Expo’. Hier worden Nederlandse kunstenaars in het buitenland gepromoot, vaak in samenwerking met Nederlandse bedrijven en Nederlandse Ambassades. Er zijn reeds expo’s georganiseerd in Dubai/Verenigde Arabische Emiraten, Doha/Qatar, Mandelieu-la-Napoule/Frankrijk, Ibiza/Spanje en Londen/Engeland.

Elise Coenen bronzen beeld Passione
Elise Coenen

Juridisch en Fiscaal Advies

Art Gallery Voûte volgt de kunstmarkt en de economie op de voet. Ze zijn specialist in het adviseren van klanten inzake de aanschaf van kunst en/of het opbouwen van een kunstcollectie en de juridische en fiscale aspecten van kunst. Daartoe werkt jurist Edwin Voûte samen met gespecialiseerde juristen en fiscalisten. Ook voor de verkoop van uw kunstwerk kunt u bij de galerie terecht.

 

40-Fotografie-Sjaak-van-Beek-Fotografie-120-x-100-cm

Partners

Partners

De galerie heeft in de loop der jaren diverse samenwerkingsverbanden gesloten. Enkele van onze partners zijn Restaurant Fred (twee Michelin sterren), Brasserie StadhuisSdam (Stichting Promotie Schiedam), Ouwehands DierenparkSwinckels Superior Pilsner en Dick Renses Fotografie.

Ons Team

De galerie wordt gerund door 

Edwin and Annemarie Voûte

Edwin en Annemarie Voûte

Eigenaren

Testimonials

Dit is de feedback, wat (internationale) klanten over ons zeggen

“Positief: mogelijkheid om kunstwerken op proef te hebben. Aanbod: prima. Cijfer dienstverlening ? 8.”

De heer en mevrouw Noordzij

Very warm welcome when picking up the art piece. Highly recommend a visit to the art store in Schiedam. Bought another piece when picking up the item. So many beautiful things. Thank u. (1 oktober 2019).

De heer Holthuis

“Snel en effectief. Ruim aanbod. Cijfer dienstverlening: 9”.

De heer Van den Brink